Όροι χρήσης

Όροι χρήσης

To www.xalifas.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα που έχει ως σκοπό την πώληση ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η αποδοχή των όρων που αναφέρονται κάτωθι καθιστούν υπεύθυνο τον αγοραστή ως προς τη ανάγνωση και την κατανόηση της συμφωνίας που αποδέχεται. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία για τους όρους αποστολής πληρωμών και εγγύησης το  www.xalifas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη εκτός εάν υπάρξει γραπτή ερώτηση από τον αγοραστή.

Τιμές προϊόντων :

Οι τιμές των προϊόντων στο  www.xalifas.gr βρίσκονται κοντά σε κάθε προϊόν και σε ευανάγνωστη θέση. Oι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα και αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λανθασμένης καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.xalifas.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και θα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Στο  www.xalifas.gr έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν η αγορά σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον έχουν συμπληρώσει τα απαραίτητα για την έκδοση στοιχεία: α) Επωνυμία εταιρείας, β) Αντικείμενο δραστηριότητας, γ) Α.Φ.Μ. και δ) Δ.Ο.Υ.

Τρόποι παραγγελίας :

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν μόνο ενήλικα άτομα. Σε περίπτωση που τα  στοιχεία που δόθηκαν δεν είναι αληθή το  www.xalifas.gr δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής των προϊόντων. Η παραγγελία ισχύει εφόσον συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας που διατηρείται στην ιστοσελίδα του   www.xalifas.gr Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει απαραιτήτως ο καταναλωτής να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους όρους χρήσης. Μερική ή και ολική ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας  γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα  το www.xalifas.gr με αποστολή email στο [email protected]  και πριν την παραλαβή του προϊόντος από την εταιρεία με την οποία γίνεται η αποστολή. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας που γίνεται η αποστολή. Σε περίπτωση που έχει καταχωρηθεί λανθασμένα κάποιο προϊόν ως προς το απόθεμά του το www.xalifas.gr θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή δίνοντάς του εναλλακτικές λύσεις με εφάμιλλης ποιότητας προϊόντα ή την επιλογή ακύρωσης ή τροποποίησης της παραγγελίας του.

Ο αγοραστής οφείλει να ενημερώνεται σχετικά με  τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα τα οποία και καθορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια .Οποιαδήποτε ενημέρωση εκ μέρους του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, η οποία αφορά τεχνικές ή άλλες πληροφορίες γίνεται με κάθε επιφύλαξη.

Τηλεφωνικές Παραγγελίες

  • Μπορείτε να επιλέξετε να παραγγείλετε το προϊόν που σας ενδιαφέρει τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 6945431506 σε ώρες από τις 9π.μ έως τις 6μ.μ από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή και 9π.μ έως 5μ.μ το Σάββατο.
  • Θα πρέπει υποχρεωτικά πριν να προβείτε στην τηλεφωνική παραγγελία σας, να γνωρίζετε τους όρους και προϋποθέσεις του καταστήματός μας.
  • Με την τελική καταχώρηση της παραγγελίας σας από το τμήμα εξυπηρέτησης μας, αυτομάτως αποδέχεστε σιωπηρά τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις.
Στοιχεία επικοινωνίας :

Εμμανουήλ Χαλύφας

Κ. Καρτάλη 64-68, Βόλος, 38221

ΑΦΜ: 130480299,  ΔOY: ΒΟΛΟΥ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :  6945431506

e-mail: [email protected]

Τρόποι Αποστολής :

Το ύψος των εξόδων της μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία και επιβαρύνει εξ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από 2 (δύο)  ημέρες από τη στιγμή της παραλαβής από την εταιρεία διανομής και η οποία μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ. ) το www.xalifas.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ως προς την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία www.xalifas.gr απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς των προϊόντων, αλλοίωση ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπο του ή μεταφορική εταιρεία.

Εφόσον δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος πληρωμής, τότε αυτόματα εννοείται αντικαταβολή με την παράδοση.

Οι τρόποι πληρωμών είναι οι κάτωθι:

Α) Εξόφληση και παραλαβή από το φυσικό κατάστημα το οποίο βρίσκεται επί της Στρατηγού Καλλέργη 9 Βόλος 38334, έπειτα από έλεγχο της διαθεσιμότητας του εκάστοτε προϊόντος.

Β)Μέσω αντικαταβολής κατά την παράδοση του προϊόντος από την συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφοράς (courier)(ACS) με επιπλέον χρέωση 2.50€

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Eurobank GR54 0260 1590 0008 5020 1163 186

Πειραιώς GR53 0171 6190 0066 1914 8260 321

Εθνική GR88 0110 2010 0000 2010 1278 412

Alpha GR47 0140 3110 3110 0200 2016 473

Δικαιούχος: Χαλύφας Εμμανουήλ
Προσοχή! Σε περίπτωση εμβάσματος από άλλη τράπεζα, ο πελάτης θα πρέπει να επιβαρύνεται με τα έξοδα εμβάσματος και των δύο Τραπεζών.
Μόλις καταβληθεί το ποσό παρακαλούμε ενημερώστε μας γραπτώς, τηλεφωνικώς ή με email και σύντομα θα σας ενημερώσουμε για την επιβεβαίωση της!

Δ) Εξόφληση της παραγγελίας σας με χρεωστική/πιστωτική κάρτα κατά την αγορά των προϊόντων ηλεκτρονικά με την ασφάλεια της ViVa Payments.

Από 1.1.2014 βάσει νομοθεσίας, οι συναλλαγές  άνω των 500€  γίνονται μόνο μέσω τραπέζης.

Ο αγοραστής στην ως άνω περίπτωση είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το καταθετήριο με το ονοματεπώνυμο με email στο [email protected] προκειμένου να επιβεβαιωθεί  και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία της παραγγελίας ξεκινά σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο από το  www.xalifas.gr

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο αν το προϊόντα που πρόκειται να επιστραφούν είναι σφραγισμένα, δεν έχουν τεθεί σε λειτουργία και είναι στην κατάσταση κατά την οποία παρελήφθησαν. Θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης ή δελτίου αποστολής στις περιπτώσεις εκδόσεως του εκάστοτε τιμολογίου  εντός 14 εργάσιμων ημερών από την αναγραφόμενη ημερομηνία του εκάστοτε παραστατικού.

Ευθύνη:

Το www.xalifas.gr  δεν ευθύνεται για ελαττώματα των προϊόντων και ζημιά από την αιτία αυτή, για τα οποία μόνος υπεύθυνος είναι ο κατασκευαστής – προμηθευτής τους.

Σε κάθε περίπτωση παραλαβής από τον αγοραστή ελαττωματικού προϊόντος ισχύουν οι παρακάτω όροι :

To προϊόν πρέπει να επιστραφεί από τον πελάτη στο κατάστημα του  www.xalifas.gr  εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του, με την πλήρη συνοδευτική συσκευασία του καθώς και με το παραστατικό αγοράς του.

Η αδυναμία λειτουργίας του προϊόντος πρέπει να οφείλεται σε ελάττωμα του κατασκευαστή και όχι σε βλάβη η οποία προκλήθηκε κατόπιν κακής χρήσεως του προϊόντος, όπως για παράδειγμα και όχι αποκλειστικά από πτώση, λειτουργία εκτός προδιαγραφών κατασκευαστή, επέμβαση στο εσωτερικό του από μη εξουσιοδοτημένους τεχνικούς κτλ.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει επαρκές απόθεμα για την αντικατάσταση του προϊόντος, το www.xalifas.gr μπορεί να αντικαταστήσει το προϊόν με άλλο ιδίων ή ανώτερων τεχνικών προδιαγραφών ή αναγραφόμενης τιμής ή να προχωρήσει σε πίστωση του πληρωτέου ποσού στον πελάτη για μελλοντική αγορά.

Σε περιπτώσεις επιστροφής των προϊόντων, το κατάστημα www.xalifas.gr κατόπιν συνεννόησης με τον  εκάστοτε αγοραστή θα  πιστώνει το ακριβές ποσό στην αμέσως επόμενη παραγγελία.

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.xalifas.gr είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία  χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας.

Η εταιρεία με την επωνυμία ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΑΛΥΦΑΣ και το  www.xalifas.gr , ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και διεθνείς συμβάσεις δεν πρόκειται να προβούν σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση των στοιχείων σας.

Το www.xalifas.gr, με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Εξαιρετικά μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρούμενης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, Δικαστήριο κλπ. Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.

Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

Ονοματεπώνυμο :

Αριθμός τηλεφώνου :

Διεύθυνση :

Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου :

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη :

Α.Φ.Μ :

Δ.Ο.Υ :

Επωνυμία :

Επαγγελματική Δραστηριότητα :

Επιστροφές – Εγγυήσεις

Η εταιρία μας δεν είναι υπεύθυνη για διάγνωση βλαβών.

Ξεκινήστε από μία σωστή διάγνωση και μην παραγγέλνετε ανταλλακτικά τα οποία δεν είστε σίγουροι ότι θα σας χρειαστούν.

Επιστροφές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών και μόνο όταν:

Έχει προηγηθεί μεταξύ μας συνεννόηση για τους λόγους της επιστροφής

Προϊόν και συσκευασία είναι σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος που γίνεται δεκτή από την εταιρεία μας πιστώνεται το πληρωτέο ποσό στον πελάτη για μελλοντική αγορά.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται.

Οι εγγυήσεις δίδονται πάντοτε από τον κατασκευαστή του εκάστοτε προϊόντος και όχι από την εταιρία μας.

Αποστολή

Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων δεν συμπεριλαμβάνεται στην αξία τους.

1.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

          Αν συνεργάζεστε με κάποια μεταφορική θα παραδώσουμε την παραγγελία σας στις αποθήκες της στον Βόλο.

          Αν δεν έχετε κάποια μεταφορική θα σας βρούμε εμείς μία.

          Η παραγγελία προπληρώνεται και τα μεταφορικά πληρώνονται στη μεταφορική με την παραλαβή.

2.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΚΤΕΛ

           Εξαιρούνται κάποια εμπορεύματα (μπαταρίες, λιπαντικά, χημικά).

           Το κόστος κυμαίνεται από 5 € έως 10€ ανάλογα τον όγκο και τον προορισμό.

           Εμπορεύματα και μεταφορικά προπληρώνονται.

3.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ACS :   4,50 € για τα τρία πρώτα κιλά και 1,50 € για κάθε παραπάνω κιλό. Αντικαταβολή 2,50 €

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

 Πρόσθετες υπηρεσίες (παράδοση εντός συγκεκριμένου δίωρου, παράδοση Σαββάτο, αγορά κ.λπ.. ) επιβαρύνονται με επιπλέον χρεώσεις.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας :

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.xalifas.gr  συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.xalifas.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική-ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.xalifas.gr ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.xalifas.gr ή και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.xalifas.gr ή και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες   δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Cookies:

Όπως τα περισσότερα sites στο διαδίκτυο έτσι και στο www.xalifas.gr χρησιμοποιούμε cookies έτσι ώστε να έχουμε πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες και να σας προσφέρουμε λειτουργικές υπηρεσίες κάθε φορά που περιηγείστε με κάποιον web browser στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Τα Cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία, που μεταβιβάζονται στον αποθηκευτικό χώρο της συσκευής πλοήγησης σας, διαμέσου του διαδικτύου. Δεν προκαλούν βλάβες στις συσκευές σας ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτές και τα περισσότερα διαγράφονται κατά τη έξοδό σας από τη σελίδα μας.

Τα cookies που αποθηκεύονται στη συσκευή πλοήγησής σας είναι τα παρακάτω:

• Session cookies • Process cookies • Preferences cookies

• Addthis cookie • Google Adwords • Google Analytics

Στις ρυθμίσεις του browser σας μπορείτε να επιλέξετε να εμποδίσετε την εγκατάσταση νέων cookies ή να σας ρωτάει κάθε φορά που ένα νέο cookie πρόκειται να εγκατασταθεί.Παρ’ όλα αυτά πριν επιλέξετε να εμποδίζετε την εγκατάστασή τους θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα μας, ώστε να σας εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία πλοήγησης.

Διασυνδέσεις:

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στα site αυτά.

Αρμοδιότητα δικαστηρίων :

Για την επίλυση διαφορών στη συναλλαγή που γίνεται μεταξύ www.xalifas.gr και του εκάστοτε αγοραστή αρμόδια είναι μόνο τα δικαστήρια Αθηνών και ισχύει η νομοθεσία της Ελλάδος.

Ισχύον Δίκαιο :

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του www.xalifas.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση (Ν. 2251/1994 – Ν. 2472/1997 – Ν.  3471/2006).